Gratis fragt ved 499,-

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Om os

 

Lindbergsport i Lyngå Farvskov har speciale inden for alle former for cykelreparationer, cykeludstyr og service samt opsætning af Formula, Fox, Rock Shox & DVO forgafler og bagdæmpere. Vi har mere end 30 års erfaring inden for cykelbranchen og har meget stor erfaring med umulige opgaver der bliver mulige.

Lindbergsport ejes af Jan Lindberg, der har over 30 års erfaring som cykelmekaniker hvoraf de 10 år har været for flere forskellige topprofessionelle cykelhold som fx CSC-Saxobank og HTC-Columbia. Her har Jan bl.a. deltaget i de allerstørste cykelløb så som Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España. Jan har gennem nogle år desuden været med det danske junior landshold til blandt andet Paris-Roubaix og VM.

Skulle der være en vare eller et produkt, du ikke finder på vores hjemmeside, så send os gerne en mail eller ring til os, da vi højst sandsynligt har det i vores varesortiment, men bare ikke har lagt det på hjemmesiden.
 

Lindbergsport er e-mærke-godkendt

E-mærke-godkendt netbutik - et sikkert sted at handle

Lindbergsport er en e-mærket netbutik. E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Et e-mærke er din sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. e-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer løbende alle e-mærkede netbutikker og sidder klar til at hjælpe dig, hvis du sidder med en konkret tvist med en e-mærket netbutik. Du har derfor altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.


Kontakt

Du kan kontakte os på tlf.: 73 70 25 11 i vores åbningstid eller på mail info@lindbergsport.dk, som vi prøver på at besvarer inden for 2-4 timer i hverdagen.