Gratis fragt ved 499,-

Levering 1-3 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Levering

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage så fremt at vare er på lager hos os.

Du kan se detaljer om fragt, herunder priser, på fanen "Fragt".

Lindbergsport sørger for levering med Post Danmark/GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Lindbergsport kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark/GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Lindbergsport naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Lindbergsport tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og det øvrige udland.

Bemærk: Ved forsendelse af cykler og meget store pakker vil der være et ekstra gebyr. Send en e-mail for pris.

Der tages forbehold for tryk/tastefejl samt pris- og valutaændringer.